Setaram
 Analox
 Camo Analytics
 HiTec Zang
 2mag
 Marimex
 IpraSense
 Exner
 Centec
 BlueSens
 Securecell
 Baker Ruskinn
 ThermoFisher
 Sentronic
 NanoAnalytics
 CleanAir
 Buglab
 Indatech
 Biostream
 Aber
 Nikon
 Vilber
 Sphere Fluidics
 LVL
 Biotek
 Beckman Coulter
 VLM
 Surface Measurement Systems
 SpexSmaplePrep
 SCIEX
 Rigaku
 ibidi
 BMG LABTECH
 B Medical Systems
 BioMicroLab
 Altona Diagnostics

Dynamic Vapor Sorption, DVS fra Surface Measurement Systems er et analyse metode til måling af sorption- og desorption egenskaber af en given prøve.

Princippet er en gravimetrisk teknik, en kvantitativ bestemmelse af ændring i masse, der måler hvor hurtigt og hvor meget af et givent opløsningsmiddel (vand eller organisk) der absorberes/adsorberes i en prøve. Dette gøres ved at måle ændring af prøvens masse under forskellige koncentrationer af relative luftfugtighed, målt som funktion af tid.

Inverse Gas Chromatography, iGC-SEA fra Surface Measurement Systems er en Surface Energy Analyser, der ud fra gasfase sorption teknik karakteriserer de fysisk-kemiske overfladeegenskaber af et givet produkt, som f.eks. pulver, fibre, film, partikler og semi-faste produkter.

DVS og iGC-SEA bruges til måling af drying/dehydration, amorphous content, Glass Transition temperatur, diffusion/permeability, heat of sorption, polymer-solvent diffusion, porosity, surface area BET, surface energy, vapor pressure, density, Aw og meget mere, indenfor et utal af områder som bl.a. Food, Pharma, Plast/Emballage, kemisk industri, byggeindustrien og forskning. 

6 Products from Dynamic Vapor Sorption & IGC SEA

Advantage Elevated Temperature

Dvs Advantage

DVS Intrinsic

DVS Vacuum

iGC-SEA Surface Energy Analyzer

Vapor Pressure Analyser

Kontakt os