Flowcytometri & antistoffer

 Setaram
 Analox
 Camo Analytics
 HiTec Zang
 2mag
 Marimex
 IpraSense
 Exner
 Centec
 BlueSens
 Securecell
 Baker Ruskinn
 ThermoFisher
 Sentronic
 NanoAnalytics
 CleanAir
 Buglab
 Indatech
 Biostream
 Aber
 Nikon
 Vilber
 Sphere Fluidics
 LVL
 Biotek
 Beckman Coulter
 VLM
 Surface Measurement Systems
 SpexSmaplePrep
 SCIEX
 Rigaku
 ibidi
 BMG LABTECH
 B Medical Systems
 BioMicroLab
 Altona Diagnostics

Cellesortere, flowcytometre og antistoffer tilbydes fra Beckman Coulter til såvel klinisk diagnostik som til forskning. Beckman Coulter er en af de førende producenter indenfor flowcytometri og har for kort tid siden lanceret en ny cellesorter Moflo Astrios samt to nye 10 farvers analyse flowcytometre målrettet til henholdsvis klinisk diagnostik og til forsknings brug.

Beckman Coulter tilbyder flere fuldt automatiseret flowcytometri løsninger med brug af forskellige Biomek pipetterings platforme. Desuden tilbydes den hurtigste flowcytometer løsning på markedet til High Throughput Screening (HTS) med Cyan ADP flowcytometer og en hurtig plateloader.

RAMCON har i mange år forhandlet hele produktlinjen af Beckman Coulters flowcytometre og cellesortere i tæt samarbejde med Beckman Coulter. Med produktspecialister og supportere med baggrund i forskningsverdenen og serviceteknikere lokalt placeret i Danmark kan vi støtte vore kunder optimalt således at de får mest muligt ud af deres flowcytometre, cellesortere og tilhørende applikationer.

4 Products from Flowcytometri & antistoffer

Analysis software

Antibodies

Cell sorters

Flowcytometri

Kontakt os