RAMCON A/S

RAMCON A/S

RAMCONs mission er at kombinere globale produkter og ekspertise med lokal viden for at sikre, at vores kunder opnår bedre resultater på kortere tid.

Virksomheden er etableret i 1988 og er i dag et moderne firma med 41 ansatte fordelt på salg, support og service. Vi fokuserer på disse tre kerneområder og henvender os til Industrial, Medical, Chemical og Life Science markedet i de nordiske lande.

RAMCON er en fokuseret distributør. Vi bestræber os på at holde et højt fagligt niveau. Virksomheden består af kompetente og veluddannede ansatte. Vores styrke er at kende vores kunders behov samt en stor viden om Industrial, Medical, Chemical og Life Science markedet.

RAMCON stræber konstant efter at være en organisation kendetegnet af en positiv social atmosfære. Vi vægter integritet og respekt for kollegaer, kunder og partnere meget højt. Vi investerer i mennesker som primær marketing ressource og tilbyder et højt service- og supportniveau til vores kunder. Det er virksomhedens strategi at opbygge gode og vedvarende kunderelationer.

 

  • Vi er ISO 9001:2015 certificeret
  • Vi har været i markedet siden 1988
  • Vi er 49 ansatte klar til at hjælpe dig
  • Vi leverer salg, service og support

Kontakt os

Products

Read more about our interesting products here
Read more